Services |  Услуги

CD | DVD | USB услуги; Сувенирна реклама

Близо 20 години М-Дизайн предлага CD, DVD и USB услуги, които обхващат всичко необходимо, за да получите готов краен продукт - избор на подходящ CD или DVD диск или флашка, тиражиране (запис и печат) на диска и флашката, избор на подходяща опаковка или CD холдер, дизайн на диска и вложките за кутийките или картонените опаковки за диск. Ще Ви помогнем с обработката и организацията на съдържанието за диска или USB паметта, ще направим мастер-диска в подходящ формат...

Можете да разчитате на нас за следните услуги:

НОВО! Сувенирна реклама

С най-новата ни техника за директен UV печат върху различни повърхности можем да предложим и пълноцветен печат върху сувенири - химикалки, запалки, карти, бележници, USB памети, чаши, бутилки и др.

Печат върху стъкло, метал, пластмаса, керамика, плексиглас, дърво... с плоска или цилиндрична форма и размери до 40х60х15 cm. 

Седем цвята (CMYKLcLm + W) 

Директен пълноцветен UV печат

Директен пълноцветен UV печат върху стъкло, пластмаса, дърво, метал, керамика, плексиглас... Идеалното решение за печат върху сувенири (карти, USB, ключодържатели, химикалки, бележници, чаши, термуси и др - плоски и цилиндрични)

Публикувахте от M-DESIGN - Professional Multimedia Solutions в Понеделник, 2 декември 2019 г.

Ще Ви консултираме на всеки един етап от процеса, за да Ви улесним в избора и да постигнем отличен краен резултат. Собствената производствена база ни позволява тиражиране на дискове и производство на опаковки за тях, както и запис и печат на USB или печат върху сувенири в изключително кратки срокове.
Доверете ни се!