about us - за нас

Изберете М-Дизайн

Повече от 20 години опит

Работили сме със стотици клиенти от различни сектори.

Специализирано оборудване

Разполагаме с всичко необходимо да изпълним всеки ваш проект.

Всеки проект е уникален

Отделяме внимание на всеки детайл, независимо от размера на проекта.

Доказани бързина и качество

Работим бързо и прецизно с висококачествени материали.

Ежегодни признания и награди

Вашият успех е доказателство за нашите възможности.

Мисия

Стремежът ни е клиентът да остане доволен от сроковете на работа, от качеството на продукцията, от отговорното и професионално отношение.
Вярваме, че доволният клиент е най-добрата реклама и най-прекият път към успеха.

Екип и производствени мощности

Екип от добре организирани и професионално утвърдени специалисти в различните сфери на дейност гарантират постигането на желания резултат качествено и в срок.
Разполагаме с база за програмиране и дизайн на желаните приложения, за създаване на графичната визия и нейното отпечатване върху дискове или хартия/ картон (според спецификата на желания продукт), както и за довършителни дейности като щанцоване, биговане, лепене и др.
Специализирано оборудване за висококачествен печат върху дискове и UV лак, както и такова за едновременно записване на серия и проверка на записа, са гаранция за качеството на готовата продукция дискове. Можем да запишем и Вашите USB флаш памети.

Можете да разчитате на нас и за Вашата корпоративна идентичност - изработка на логотип, визитки, пощенски пликове, глава на писмо и други материали за Вашето открояване в публичното пространство.

М-Дизайн е единствената фирма в страната с мощности за производство на дискове с форма, различна от стандартен кръгъл диск. Това са  CD/ DVD дискове тип електронна визитка с правоъгълна, овална, триъгълна и друга желана свободно изчертана форма. Този вид дискове бяха хит повече от десетилетие. С промяната на маркетинговите похвати дисковете, които носеха информативност за даден бизнес или услуга дори чрез формата си, са вече част от историята.

Разполагаме с оборудване за производство на CD холдери (гумени и пластмасови) с лепилна основа. С тях лесно и бързо ще закрепите диск към книга, брошура, каталог...

Можете да разчитате на нас за създаване на дизайн и подготовка за печат или представяне в Интернет пространството на Вашите рекламни материали, брошури, каталози, постери и банери. Ние ще обработим снимките така, че да са приложими за Вашия рекламен проект. Можем да изработим дизайна на диск и опаковка за него. А за тези, които искат да направят едно по-различно поздравление на свой близък или приятел, или на бизнес-партньор или колега, помислете за възможността да направим за Вас индивидуална поздравителна картичка в електронен или класически картонен вариант.

Ако се нуждаете от опитен копирайтър - професионалист, който да напише или редактира текстове за Вашия сайт, блог или рекламно послание, отново можете да разичате на нас.