about us - за нас

Изберете М-Дизайн

Близо 20 години опит

Работили сме със стотици клиенти от различни сектори.

Специализирано оборудване

Разполагаме с всичко необходимо да изпълним всеки ваш проект.

Всеки проект е уникален

Отделяме внимание на всеки детайл, независимо от размера на проекта.

Доказани бързина и качество

Работим бързо и прецизно с висококачествени материали.

Ежегодни признания и награди

Вашият успех е доказателство за нашите възможности.

Мисия

Стремежът ни е клиентът да остане доволен от сроковете на работа, от качеството на продукцията, от отговорното и професионално отношение.
Вярваме, че доволният клиент е най-добрата реклама и най-прекият път към успеха.

 

Екип и производствени мощности

Екип от добре организирани и професионално утвърдени специалисти в различните сфери на дейност гарантират постигането на желания резултат качествено и в срок.
Разполагаме с база за програмиране и дизайн на желаните приложения, за създаване на графичната визия и нейното отпечатване върху дискове или хартия/ картон (според спецификата на желания продукт), както и за довършителни дейности като щанцоване, биговане, лепене и др.
Специализирано оборудване за висококачествен печат върху дискове и UV лак, както и такова за едновременно записване на серия и проверка на записа, са гаранция за качеството на готовата продукция дискове.

М-Дизайн е единствената фирма в страната с мощности за производство на дискове с форма, различна от стандартен кръгъл диск (CD/ DVD дискове тип електронна визитка с правоъгълна, овална, триъгълна и друга желана свободно изчертана форма). Разполагаме и с оборудване за производство на CD холдери (гумени и пластмасови) с лепилна основа.

Вече разполагаме с нов UV принтер, който е изключително подходящ за директен пълноцветен печат върху повърхности като стъкло, дърво, пластмаса, метали, керамика и др.