запис на USB | USB duplication services

Запис и печат на USB памет

М-Дизайн предлага услугата запис на USB памет на съдържание, предоставено от клиента или такова, в чието създаване/ организация сме участвали и ние. На записване подлежи всяка информация, независимо от нейния формат, в рамките на капацитета на носителя.

Клиентите ни могат да разчитат на нашето съдействие при обработка и организация на предоставени материали за съдържание на USB носителя.

Записът може да бъде направен на флаш памет, предоставена от клиента или осигурена от нас.

Записът се осъществява на принципа на дупликация - eдновременно автоматизирано записване на серия флашки с еднакво съдържание. Разполагаме с оборудване, при което времето за запис на серия флашки с  еднакво съдържание се съкращава почти до времето, необходимо за запис на една бройка. Това позволява тиражиране на еднакво съдържание в срокове, които са невъзможни при единичен запис на компютър.

запис на USB - USB copier

Печатът върху флашките се осъществява с директен пълноцветен UV печат. Могат да се отпечатват както текстове, така и пълноцветни логотипи и/ или изображения както върху флашки тип карта, така и върху стандартните памети тип стик.
Може да се използва и бял цвят върху цветна основа.

печат върху USB карта