M-PACK®

- нашата запазена марка

M-PACK® - нашата запазена марка

M-PACK® - нашата запазена марка

M-PACK логоМ-Дизайн ЕООД е регистрирало в Патентно ведомство запазена марка, под която предлага собственото си производство луксозни опаковки (авторски разработки с регистриран в Патентно ведомство конструктив) и CD/ DVD холдери.

Марката носи в себе си типографски и графични елементи, обединяващи в себе си идеята за средства за опаковане на дискове, създадени от М-Дизайн. 

Реализирана е в черно и зелено върху бяла основа за представяне на екран или в печатно издание и в обем (контур) за маркиране на марката върху пластмасови CD/ DVD холдери.

Марката е семпла и запомняща се. Използван е само вариант през латиница, което я прави разпознаваема от всеки потребител, независимо от езика, който ползва. Буквата "С" е препратка към формата и характерните елементи на диск, включително и на нестандартен такъв (Фирмата е единствената в страната с мощности за производство на нестандартни дискове). Зеленият цвят на тази буква насочва към ползването на  материали за производството на опаковки под тази марка, които подлежат на рециклиране

Под запазената марка М-РАСК® предлагаме няколко модела луксозни опаковки - с облечени твърди корици във варианти с вграден магнит и шарнирно затваряне, модел слайдер, както и мултимедийна пощенска картичка. Разполагаме с варианти както за стандартен диск 120 mm, така и за мини диск 80 mm и някои модели нестандартни дискове. Под тази марка произвеждаме и холдери (държачи) за закрепване на диск

M-PACK магнитно затваряне M-PACK шарнир M-PACK слайдер CD/DVD пощенска картичка холдери

   
златно лъвчеРеклама ЕкспоОпаковките имат широк кръг почитатели сред нашите клиенти. Те заслужиха признанието на Съюза "Произведено в България" и са носители на Грамота и златен лъв, а нашата поредица "Забележителностите на България" в CD/DVD пощенска картичка е с награда в категория Нови технологии раздел Сувенири от РекламаЕкспо 2008.