Уеб

приложения

Уеб приложения

Уеб приложения

уеб приложенияИНТЕРНЕТ отдавна не е прищявка, а потребност в нашето забързано ежедневие! Бъдете 24 часа в денонощието част от живота на Вашите клиенти и партньори с атрактивно и информативно присъстие в УЕБ простанството.

Как да стане това?
• с добра индивидуална визия
• с характерна корпоративна идентичност
• с оптимална структура, позволяваща бърз достъп до търсената информация
• с атрактивно и запомнящо се представяне
• чрез SEO оптимизация

Ние не предлагаме шаблони и не търсим лесното. Предлагаме индивидуален подход към всеки клиент, за да отговорим на неговите конкретни потребности. Не обещаваме сайт за три дни – това време може да се окаже недостатъчно дори за първоначалното проучване и планиране на проекта. Вървим с клиента през всеки етап на проекта – от планиране, определяне на целите и аудиторията на сайта, през дизайн на визията, програмиране на функционалностите, оптимизация, до публикуване в ИНТЕРНЕТ простанството, рекламиране на сайта и популяризирането му

Дали ще изберете статичен или динамичен сайт, зависи от това дали информацията в сайта трябва да бъде често обновявана. И в статичния сайт може да има „движещи” се елементи, Flash банери, атрактивни менюта, но веднъж публикуван, не може да бъде променян от Вас

Ако искате сайтът Ви винаги да е в крак с промените около Вас и да не зависите от други, трябва да изберете динамичен сайт.  М-Дизайн ЕООД Ви предлага изграждане на индивидуално и съобразено с Вашите изисквания CMS управление на Вашия сайт (Content Management System или "система за управление на съдържанието"), т.е. една възможност без изключителни технически познания да поддържате самостоятелно актуална информацията на Вашия сайт. 

Използването на HTML, PHP, JavaScript, mySQL бази данни осигуряват добро представяне и оптимални условия за бърз достъп до информацията. SEO оптимизацията подсигурява намираемостта на сайта от различните търсачки и класирането му в по-начална позиция.

Освен статични и динамични сайтове можете да намерите в наше лице партньор и при създаването на банери и различен по функционалности уеб-базиран софтуер, съобразен с индивидуалните нужди на една компания.