признания и награди

признания и награди

признания и награди

В повече от десетгодишната си история фирма М-Дизайн спечели не само доверието на своите клиенти, но и не малко награди, похвали и признания. През годините сме участвали в различни форуми и конкурси. Освен вниманието на потребителите, своето признание за оригиналните ни идеи и добре свършена работа е изразявало и професионалното жури на тези форуми. Наши продукти са били сред номирани и наградени...

"Културен туризъм" Велико Търново 2009

Грамота за принос в развитието на туристическата реклама в България от филмовия фестивал "На източния бряг на Европа"

Име на проекта: Светилището на Орфей край с. Татул - филм от поредицата "Забележителностите на България"

Описание: Филм на пет езика, разказващ за археологическите находки и легенди в района на с. Татул

 

Реклама Експо 2008

Реклама Експо 2008

Годишна награда в категория Нови технологии раздел Сувенири

Име на проекта: Поредица "Забележителностите на България" в CD/ DVD пощенски картички

Описание: Поредица от филми и мултимедийни презентации за различни културно-исторически обекти в България в превод до осем езика

Компютърно пространство 2008

Компютърно пространство 2008

Номинация в категория "Офлайн мултимедия".

Име на проекта: "Да покажем България в пълния и блясък"
Автор:
М-Дизайн ЕООД

Описание:
Мултимедийна презентация представяща историята на християнството по българските земи и българския принос към световното наследство (обектите на ЮНЕСКО и др. български забележителности). Продуктът е възложен от НДФ "13 века България". Изработен е на Adobe Flash CS3. Съдържа богата галерия от снимки, текстова информация на 3 (в последствие 4) езика, глас зад кадър и музика.

Презентацията стана част от представянето на България в Европейския парламент в Брюксел, осъществено през март 2009 год. от НДФ 13 века България.

Реклама Експо 2007

Реклама Експо 2007

Номинация в категория "Промоционални продукти"

Име на проекта: CD/ DVD билет

Описание: CD/DVD билетът съвместява в себе си функциите на стандартния добре познат билет за вход и възможностите, които дава CD/ DVD-носителят както като рекламна площ (печатаемата повърхност на диска), така и съхранената информация в самия носител.

CD/DVD-билетът може напълно да замени съществуващите хартиени билети за вход за кинопрожекция, концерт, театрално представление, опера/ оперета/ балет, музейна експозиция, художествена галерия, промоционален форум с вход/ покана и др.

Носителят може да съдържа информация за събитието, авторите/ изпълнителите/ организаторите на събитието, трейлър на филм, рекламен клип, промотиращ продукт, информация за представление, виртуална разходка в музей/ изложба и др.

Реклама Експо 2006

Реклама Експо 2006

Годишна награда в категория Мултимедия

Име на проекта: Евромаркет Груп

Описание: Двуезична презентация на компанията и продуктите й в текст и снимки, въведение с 2 и 3D анимация, музикален фон

Национална борса Културен туризъм Велико Търново 2006

Национална борса Културен туризъм Велико Търново 2006


Грамота от филмовия фестивал "На източния бряг на Европа"

Име на проекта: Манастирът Св. Йоан Предтеча - център на епископията Ахридос” - филм от поредицата "Забележителностите на България"

Описание: Документален филм за историята и възраждането на манастир, чиито руини 4 века са били в земята. Разказ на проф. Николай Овчаров - ръководител на разкопките на археологическия обект.

 

Произведено в България

Произведено в България

Златен лъв и диплома от Съюз "Произведено в България"

Име на проекта: Луксозни опаковки М-РАСК®

Описание: луксозни опаковки за CD и DVD в три различни модела и за различни по форма дискове (стандартни 120 mm, 80 mm и нестандартни /shaped/ дискове)

Реклама Експо 2004

Реклама Експо 2004

Годишна награда в категория Мултимедия

Име на проекта: Скания България

Описание: едноезична презентация в текст и снимки, ръчна и автоматична навигация в галерия, интерактивно меню, музикален фон