блог

Опаковки за CD и DVD - кутийки, картонени и PVC джобове, луксозни опаковки

Опаковки за дискове

2016-02-21 15:14:00

Не знаете каква опаковка за CD или DVD да изберете?

Всеки вариант има своето предназначение и предимство при конкретни обстоятелства. Полиетиленовите опаковки са най-евтиният вариант, при който дискът има защита и в същото време се вижда и напечатаната върху диска информация. При картонената опаковка освен елемента защита на диска се включва и възможността да се отпечата допълнителна информация. Има и пластмасови кутийки както за големи, така и за малки дискове. Те са подходящи, когато изделието трябва да има ювелирен вид, но са по-обемни и по-чупливи от картонените опаковки.
 
M-PACK_шарнирНо това не е всичко! Ако търсите нещо по-различно, открийте нашите патентовани разработки на опаковки, които предлагаме под нашата търговска марка  M-PACK®. Разработили сме различни конструктиви, както и сме се съобразили с това, че дискът може да не е само стандартен 120 mm кръг, а също така мини диск 80 mm или CD DVD визитка (shaped CD и DVD - диск с форма, различна от кръг, напр. правоъгълник, овал, квадрат...), че освен за един диск, опаковката може да е за 2, 3 или повече диска. Луксозната опаковка бе отличена със златното лъвче на Съюза "Произведено в България"
CD_postcardПредлагаме и наш патентован конструктив на т.н. интерактивна или мултимедийна пощенска картичка - една практична опаковка както за представяне на културно-исторически обекти, така също и за покани за събития, поздравителни картички или за промотиране на продукт. В тази опаковка нашата поредица "Забележителностите на България" получи награда в категория "Нови технологии" Раздел "Сувенири" на изложението Реклама Експо през 2008 година.
cd_холдери 
Ако дискът трябва да придружава готово книжно тяло - книга, брошура, каталог, папка, също имаме предложение - произвеждаме гумени и пластмасови холдери (държач за диск/ център), които се позиционират лесно на избрано място и дискът е прибран, без за това да е необходима допълнителна опаковка.

А ако търсите възможно най-семплата опаковка с печат, ние Ви предлагаме да залепим холдер върху картон, прегънат или не, и готово...

                        

Качеството на печата също е важен елемент - за всички малки серии опаковки, вложки, листовки и др. разполагаме със собствен дигитален печат. При големи серии сме в тясно сътрудничество с утвърдени печатници. Разполагаме и със собствена база за довършителни операции -  ламиниране, лакиране, щанцоване, биговане, лепене и др

Направете своя избор! Вижте нашите предложения за опаковки!

Очакваме Вашите поръчки! При нас можете да получите цялата услуга тиражиране на диск (запис, печат и лак на CD и DVD) и подходяща опаковка за диска.

Разгледайте нашето ПОРТФОЛИО - проекти, реализирани по поръчка на клиенти.


Полезно е да видите също

печат върху диск тиражиране на дискове - технологии модели дискове UV лак CD/ DVD визитки - производство
видове печат при
различни количества и
модели дискове
технологии за запис при
различни количества
и модели дискове
модели дискове
записваеми, матрични;
модели електронни визитки
UV лак върху дискове 
с печатаемо покритие
(защита на печата)
производство на дискове
тип електронна визитка
(shaped CD/ DVD)
  
запазена марка M-PACK модели опаковки холдери  дизайн на дискове, опаковки, вложки, други печатни матерали  съдържание на CD и DVD
 запазена марка M-PACK®
нашето производство
под тази марка
 
модели опаковки
за всички варианти
дискове
 
производство
на гумени и пластмасови 
CD холдери
 
дизайн/ предпечат на 
дискове,опаковки,
вложки за кутийки,
други печатни материали
съдържание за дискове
(презентации; DVD ауторинг;
мастериране) 

 

 

comments powered by Disqus