блог

Запис на дискове - тиражиране на CD и DVD

Запис на дискове (дупликация и репликация)

2016-04-25 15:38:00

М-Дизайн предлага услугата запис на CD и DVD дискове на съдържание, предоставено от клиента, като Audio CD, DVD видео или Data CD и DVD (диск с файлове в различни формати - doc, jpg, pdf, xls и др.). 
Клиентите ни могат да разчитат на нашето съдействие при изготвяне на мастер-диск в желания формат, създаване на Audio CD със CD text, както и създаване на DVD структура (меню за достъп до предоставени видео-клипове или езикови версии и др.), стартиране на диск с Autorun файл и др

Изберете подходящия за Вас диск и поръчайте сега!

За да изберете подходящата технология за размножаване на Вашата информация, запознайте се с възможните 
ТЕХНОЛОГИИ ЗА ЗАПИС НА ДИСКОВЕ СПОРЕД КОЛИЧЕСТВОТО  

За масовия потребител дискът, било то CD или  DVD, се купува в магазина без или със запис. Ако няма запис, се записва на компютъра и ... това е... 
Всъщност е малко по-сложно:

Технологиите за производство на дискове са две, съответно и крайният продукт е различен.

    -   В магазинната мрежа като празни дискове се продават CD-R и DVD-R (R = recordable /записваем/). Това са дисковете, които можете да сложите в компютъра и да направите Вашия запис.


Ние използваме и двете технологии, като изборът ни зависи от:

Количество тираж на дискове
За количества в ниските серии работим върху CD-R и DVD-R носители. Записът е дупликация - автоматизиран запис на серия дискове с проверка на качеството.

При големи количества става по-рентабилно производството на матрични дискове (CD-ROM и DVD-ROM). Записът е етап от производствения процес (репликация - матрично произведен диск; процесът включва глас мастеринг, производство на стампер (матрица), отливане (молдване) на пластина, метализиране и лакиране; стамперът (матрицата) е индивидуален за всяко съдържание).

Форма на диска
Като записваеми дискове (CD-R и DVD-R) предлагаме стандартни дискове (120 mm - CD-R 700 МВ  и DVD-R 4,7 GB), мини дискове (80 mm - CD-R 200 МВ  и DVD-R 1,4 GB) и правоъгълни (86x62 mm) и овални (80x62 mm) CD-R визитки/ бизнес карти (50 MB).

CD визитка с триъгълна формаКато матрични дискове (CD-ROM и DVD-ROM) предлагаме стандартни дискове (120 mm - CD-RОМ 700 МВ  и DVD-RОМ (DVD5 /SL-4,7 GB/ и DVD9 /DL-8,54 GB/), мини дискове (80 mm - CD-RОМ 200 МВ  и DVD-RОМ 1,4 GB) и дискове тип електронна визитка, които имат опора по ø 80 mm или 120 mm. Произвеждаме ги тук, в България, и гарантираме както качество, така и кратки производствени срокове. М-Дизайн е единствената фирма в страната и една от малкото в Европа, която разполага с автоматизирано оборудване за производство на CD и DVD визитки.

mini DVD в луксозна опаковка Бъдете активниТиражирайте при нас създаденото от Вас или от нас CD или DVD съдържание (презентации, каталози, галерии, рекламни материали, покани, доклади, аудио и видео файлове и др.) върху всички модели дискове - CD и DVD стандартни 120 mm, mini CD и DVD 80 mm и CD и DVD тип визитка.

Бъдете различни като изберете нашите разработки опаковки - М-РАСК® и мултимедийна картичка или различните картонени и РVС опаковки.

Направете подходящата за Вас комбинация от диск (CD и DVD) и опаковка.

Свържете се с нас, за да Ви помогнем да направите разумния избор в съответствие с търсените критерии - варианти дискове, опаковки, холдери - техните качества /предимства и недостатъци за конкретен случай/ и цени. При нас ще получите завършен продукт, включващ диск с печат и запис в избрана от Вас опаковка, както и всяка една от позициите самостоятелно.

Времето и разстоянията не са проблем. Работим бързо и прецизно. Всяка поръчка, изпълнена днес, ще бъде при клиента ни най-късно утре (ако не е от София). 
Всички уточнения/ съгласувания по файловете за печат и съдържанието стават онлайн чрез удобно за ползване уеб-приложение за обмен на файлове.

Доверете ни се!

Разгледайте нашето  ПОРТФОЛИО - проекти, реализирани по поръчка на клиент


Полезно е да видите също:

 

печат върху диск UV лак CD/ DVD визитки - производство модели дискове съдържание на CD и DVD
видове печат при
различни количества и
модели дискове
UV лак върху дискове
с печатаемо покритие
(защита на печата)
производство на дискове
тип електронна визитка
(shaped CD/ DVD)
модели дискове
/записваеми, матрични;
модели електронни визитки/
съдържание за дискове
(презентации; DVD ауторинг;
мастериране) 
опаковки за дискове
запазена марка M-PACK модели опаковки холдери дизайн на дискове, опаковки, вложки, други печатни матерали
разработване и
производство на опаковки
за дискове
/информация/
запазена марка M-PACK®
нашето производство
под тази марка
модели опаковки
за всички варианти
дискове
производство на 
гумени и пластмасови 
CD холдери
дизайн/ предпечат на 
дискове,
опаковки, вложки за кутийки,
други печатни материали

comments powered by Disqus