актуално

предложение

актуално предложение

актуално предложение

master discКогато ни поръчвате запис на информация на CD или DVD, ние се нуждаем от мастер-диск, от който да направим желаното количество копия. Не винаги клиентите предоставят готов за тиражиране мастер-диск. Често пъти те изпращат по мейл файловете, които трябва да тиражираме, или ги качват в клиентската ни зона или на друга платформа за трансфер на файлове или подават image-файл.

Предлагаме Ви да мастерираме Вашите файлове в желания от Вас формат напълно безплатно.

Ако предоставите аудио файлове, мастер-дискът ще е AudioCD със CDtext или mp3CD. Ако предоставите разнородни файлове – документи, снимки, таблици – мастер-дискът ще бъде в data-формат. Ако предоставите папка VIDEO TS, мастер-дискът ще е DVDvideo.

Моля да обърнете внимание, че мастериране на диск в DVDvideo-формат не е част от тази промоция, ако предоставите файлове в data-формат (avi, mpg, mp4…). Преди да се стигне до създаване на мастер-диск в DVDvideo-формат e необходим процес, известен като DVD-ауторинг. Това изисква повече време и специфични компетентности. DVD ауторингът има за цел създаване на легитимна логическа DVD-файлова структура. изработване  на меню с навигация за достъп до многоезични версии или до няколко видео файла.

Предложението е валидно за тиражи, които се изпълняват при нас!

Научете още за мастер-диск, AudioCD, DVD ауторинг.