M-Design - duplication - replication - М-Дизайн - запис на дискове

Запис на CD и DVD дискове

при различни количества и модели дискове

М-Дизайн предлага услугата запис на CD и DVD дискове на съдържание, предоставено от клиента, като AudioCDDVD видео или Data CD и DVD (диск с файлове в различни формати - doc, jpg, pdf, xls и др.).

Клиентите ни могат да разчитат на нашето съдействие при изготвяне на мастер-диск в желания формат, както и за обработка и организация на предоставени материали за съдържание на диска.

Технологиите за производство на дискове са две, съответно начинът за запис на информацията е различен:

1 ÷ ∞

CD-R и DVD-R (записваеми дискове)

Предлагат се в магазинната мрежа като празни носители. Това са дискове, които можете да сложите в компютъра и да направите запис.

⇒   дупликация

»  Едновременно автоматизирано записване на серия дискове с еднакво съдържание - преди, по време и след приключване на записа има непрекъснат контрол на качеството.

»  Записът е бит по бит 1:1 съдържанието на мастер-диска (диск-майка) за цялата серия

»  Качеството на възпроизвеждане зависи и от условията, при които се съхранява дискът. Пазете диска от надраскване и преки слънчеви лъчи!

Като записваеми дискове (CD-R и DVD-R) предлагаме стандартни дискове (120 mm - CD-R 700 МВ и DVD-R 4,7 GB), мини дискове (80 mm - CD-R 200 МВ и DVD-R 1,4 GB) и правоъгълни (86x62 mm) и овални (80x62 mm) CD-R визитки/ бизнес карти (50 MB).

≥ 1000 бр.

CD-ROM и DVD-ROM (матрични дискове)

Дискове, които се предлагат в търговската мрежа като филми и аудио дискове - могат да се прослушат, но не подлежат на запис на компютър.

⇒   репликация

»  Записът e част от производствен процес, който включва глас мастеринг, производство на стампер (матрица), отливане (молдване) на пластина, метализиране и лакиране. Стамперът е индивидуален за всяко съдържание.

»  От мастер-диска се изработва стампер и всички копия са абсолютно еднакви

»  Качеството на възпроизвеждане зависи и от условията, при които се съхранява дискът. Пазете диска от надраскване и преки слънчеви лъчи!

Като матрични дискове (CD-ROM и DVD-ROM) предлагаме стандартни дискове (120 mm), мини дискове (80 mm) и дискове тип електронна визитка, които имат опора по ø 80 mm или 120 mm.
М-Дизайн е единствената фирма в страната и една от малкото в Европа, която разполага с автоматизирано оборудване за производство на CD и DVD визитки.

Ако желаете дискът да се възпроизвежда на уредба (аудио или видео), разчитайте на нас да подготвим диска в правилния формат. Така AudioCD-то ще може да звучи и в колата Ви, а видеото да се гледа и на домашния видео плеър, а не само на компютър.

Можем да прехвърлим всяка информацията на диск, както и обратното - от диск на USB флаш памет.