Поради влошената епидемиологична обстановка преминахме на дистанционно обслужване на нашите клиенти. Моля обадете ни се или ни пишете.
Поради влошената епидемиологична обстановка преминахме на дистанционно обслужване на нашите клиенти. Моля обадете ни се или ни пишете.
M-Design - duplication - replication - М-Дизайн - запис на дискове

Запис на CD и DVD дискове

при различни количества и модели дискове

М-Дизайн предлага услугата запис на CD и DVD дискове на съдържание, предоставено от клиента, като AudioCDDVD видео или Data CD и DVD (диск с файлове в различни формати - doc, jpg, pdf, xls и др.).

Клиентите ни могат да разчитат на нашето съдействие при изготвяне на мастер-диск в желания формат, както и за обработка и организация на предоставени материали за съдържание на диска.

Технологиите за производство на дискове са две, съответно начинът за запис на информацията е различен:

1 ÷ ∞

CD-R и DVD-R (записваеми дискове)

Предлагат се в магазинната мрежа като празни носители. Това са дискове, които можете да сложите в компютъра и да направите запис.

⇒   дупликация

»  Едновременно автоматизирано записване на серия дискове с еднакво съдържание - преди, по време и след приключване на записа има непрекъснат контрол на качеството.

»  Записът е бит по бит 1:1 съдържанието на мастер-диска (диск-майка) за цялата серия

»  Качеството на възпроизвеждане зависи и от условията, при които се съхранява дискът. Пазете диска от надраскване и преки слънчеви лъчи!

Като записваеми дискове (CD-R и DVD-R) предлагаме стандартни дискове (120 mm - CD-R 700 МВ и DVD-R 4,7 GB), мини дискове (80 mm - CD-R 200 МВ и DVD-R 1,4 GB) и правоъгълни (86x62 mm) и овални (80x62 mm) CD-R визитки/ бизнес карти (50 MB).

≥ 1000 бр.

CD-ROM и DVD-ROM (матрични дискове)

Дискове, които се предлагат в търговската мрежа като филми и аудио дискове - могат да се прослушат, но не подлежат на запис на компютър.

⇒   репликация

»  Записът e част от производствен процес, който включва глас мастеринг, производство на стампер (матрица), отливане (молдване) на пластина, метализиране и лакиране. Стамперът е индивидуален за всяко съдържание.

»  От мастер-диска се изработва стампер и всички копия са абсолютно еднакви

»  Качеството на възпроизвеждане зависи и от условията, при които се съхранява дискът. Пазете диска от надраскване и преки слънчеви лъчи!

Като матрични дискове (CD-ROM и DVD-ROM) предлагаме стандартни дискове (120 mm), мини дискове (80 mm) и дискове тип електронна визитка, които имат опора по ø 80 mm или 120 mm.
М-Дизайн е единствената фирма в страната и една от малкото в Европа, която разполага с автоматизирано оборудване за производство на CD и DVD визитки.

Ако желаете дискът да се възпроизвежда на уредба (аудио или видео), разчитайте на нас да подготвим диска в правилния формат. Така AudioCD-то ще може да звучи и в колата Ви, а видеото да се гледа и на домашния видео плеър, а не само на компютър.

Можем да прехвърлим информацията от диск на USB флаш памет