Запитване

за тираж на дискове и опаковки

Моля направете Вашия избор. Ако не откривате търсената от Вас позиция във формуляра за запитване, моля опишете в текстовото поле в края на страницата. 

Полетата, маркирани със звезда (*) са задължителни.

_______________________________________________________
Изберете подходящия за Вас диск
Печатът върху диска е част от услугата. Ограничени наличности на записваеми CD-R визитки 50 МВ. Моля проверете за наличности. Всички останали форми CD визитки са матрично производство и се изпълняват за количества над 500 бр.
Печатът върху диска е част от услугата. Не съществуват записваеми DVD-R визитки. Всички форми DVD визитки са матрично производство и се изпълняват за количества над 500 бр.
Само записваеми дискове могат да се предложат без запис.
Когато Вие като клиент предоставяте дизайн на диск, моля поискайте темплейт, където са посочени физически размери, формати и изисквания към файла.
Изберете подходящата за Вас опаковка
При интерес към предна вложка, различна от посочените, моля опишете. Стандартната CD кутийка има и задна вложка, която е задължителен елемент в окомплектовката.
При интерес към вътрешна вложка, различна от посочените, моля опишете.
Когато Вие като клиент предоставяте дизайн на опаковки и вложки, моля поискайте темплейт, където са посочени физически размери, формати и изисквания към файла.
Моля опишете желаните от Вас позиции.